Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová zjištění a fakta o „černých baronech“

1. 8. 2023

To se už bohužel dnes již nedozvíme, jaké informace měl pan prezident Havel o KSČ. Nebo snad jaké informace se k němu dostávaly. Proč vlastně byl proti zrušení komunistické strany, která se přes vše doslala i do zákona.

Existují však rádoby mladí lidé, kteří psali a jistě i píší práce na středních i vysokých školách popisující, jak se v naší republice žilo, jaké to tady bylo a neuvědomují si, komu takové práce slouží, kdo je zneužívá díky jejich nevědomosti. Ale to ať spitují své svědomí oni. Ti, co si myslí, že napsali o té době pravdu neuvědomujíc si skutečnost, že třeba čerpali jen a jen z dokumentů jim přístupným a zkresleným. Z dokumentů, které jim byly ať úmyslně či neúmyslně podstrčeny k nastudování pro stvoření dalších polopravd a lží.

Podmínky v komunistických pracovních táborech byly převzaty z praktik nacistických pracovních táborů ze druhé světové války. To je asi z roků 1944–1945. O jednu postel se dělily tři osoby. Dvě pracovaly a třetí odpočívala, pokud jí k tomu byla dána možnost. Takový byl nastolen režim v táborech PTP na Ostravsku a Karvinsku. Jde o zjištění z pořadu „Zapomenuté tábory třetí říše“ a porovnané s vyprávěním PTPáka pracujícího v uhelném dole na Karvinsku a Ostravsku. Tamní praktiky se až neuvěřitelně podobají praktikám v nacistických pracovních táborech ze druhé světové války. Osudy táborů jsou po těch letech také velmi podobné. Tábory byly stavěny pouze na dobu potřebnou, než se s nepřítelem zatočí a práce bude hotová. Toto zjištění je šokující a ukazuje na zrůdnost KSČ jako takové. Komunisté převzali nacistické praktiky a upravovali si je pro své potřeby ve své době k odstranění a likvidaci svých údajných „nepřátel“. A takových zjištění bude hodně, jen se o nich dovědět.