Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravidla

3. 5. 2015
 
Zdravotnictví – dalo by se říci, že od slova zdraví. Zdravotnictví od toho, že jediní, o které je zájem, jsou zdraví občané. Na ty můžeme aplikovat preventivní programy, které… domyslete si sami. Pokud přijde občan s něčím, co jej opravdu trápí, pak mu lékaři začnou dokazovat pomocí různých vyšetření a metod jak je zdráv a že mu vlastně nic není. Jo, pokud mu to v něčem brání, pak se omluví s tím, že neví z čeho to má.
     
    
Policie české republiky - pomáhat a chránit darebáky, zloděje, vrahy a podobné individua před těmi bezúhonnými a slušnými. Proč? Nevím, ale slušný a poctivý musí dokazovat proč a jak mu darebák, zloděj, vrah či podobné individuum ublížilo. Musí mít několik svědků a ani v tomto případě není jisté, že obhájí to, co se skutečně stalo.
     
    
Vystudovaní lidé – lidé, kteří několik let nákladně studují, aby dokázali, že „něco umí“ ovšem praxe je pak neúprosná a těch co, něco umí je jen malá hrstka. Těch co umí a chtějí něco dělat je ještě méně. Nic méně vrátili jsme se již do dob minulého režimu, neboť málo kde je občan odměňován za skutečně odvedenou práci a úspěch, ale znovu jsou odměňováni lidé za vzdělání a získané tituly ať dělají práci kterou vystudovali, nebo ne, ať tu práci kterou vystudovali a překáželi talentovaným a chtějícím v daném oboru něco udělat (nepachtících se po úspěchu, ale po výsledcích) dnes dělají prokazatelně něco jiného (mnohdy omlouvající se slovy, že obor, který vystudovali, byl omylem) a jsou štědře placeni za tituly získané v jiném oboru než, ve kterém dnes pracují. Kdo si myslí, že tomu je jinak, ten volí takové lidi, jaké máme počínaje poslanci a prezidentem konče.